+36702965820 info@easykit.hu

Kezedben az otthonod!

Szereld magad épületgépészeti megoldások.

  • A folyamatban Te vagy a főszereplő!
  • Több, mint 20 év tapasztalat!
  • Több ezer elégedett ügyfél.

Miért szereld magadnak?

Az otthonod a saját kezedben!

Velünk meg tudod csinálni! Bízz bennünk, mert mi is bízunk benned!

Minőség

Amikor magadnak csinálsz valamit, a legjobb minőségre törekszel, így biztosított, hogy a rendszer megfelelő minőségben készül el.

Garancia

Ha magadnak szereled, bízhatsz benne, hogy minden rendben lesz: mi megtanítunk a kivitelezésre, és elvégezzük a kritikus fázisokat, jótállást vállalunk.

Költség

Veled együtt megtaláljuk a megfelelő és legjobb rendszert, ami verhetetlen ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik. Megspórolod az egész munkadíjat!

Kivitelezés

Ügyfeleink tapasztalata szerint szinte lehetetlen megbízható, időre és az adott költség kereten belül elkészülő szakembert találni.

Teljesítmény

A legjobb, legmodernebb rendszert tudod használni. Mivel nem kell fizetned a kivitelezésért, így magasabb minőségű rendszert választhatsz.

Közösség

Egy olyan közösség tagja leszel, akik szívesen segítenek egymásnak, megosztják tapasztalataikat, és így a legjobb életminőséget érik el!

Árajánlat

Igényeidre szabott részletes árajánlat.

Részletesen felmérjük az igényeidet, ami alapján javaslatot teszünk, milyen rendszert tartunk a legjobbnak.

A kiválasztott rendszer alapján az egész csomagra árajánlatot adunk: a csomag mindent tartalmaz, amire a kivitelezés során szükséged lesz.

Részletes kiviteli tervet készítünk a választott rendszerről.

Az árajánlat elfogadása esetén elkészítjük a rendszer pontos terveit és szerelési útmutatóját, ami alapján a kivitelezést el tudod végezni.

 

“Nem hittem el, de belevágtam és működik.”

Az EasyKit-től vásárolt szellőztető rendszerünk telepítése óta nincs penész a lakásban, sokkal jobban alszunk a friss levegő utánpótlásnak köszönhetően.

Az EasyKit segítségével sokat spóroltunk, és sokkal magasabb lett az életminőségünk.

Berndt Jolán

GYIK

Szereld magad épületgépészet!

Segítünk, hogy a legjobb fűtés, szellőztetőrendszer, elektromos hálózat és vízvezetékrendszert tudd saját magadnak létrehozni.

Telepíthetem magamnak a fűtésrendszeremet?

Telepítheted lakásba, illetve családi házába a fűtésrendszer elemeit: padlófűtés, radiátorok, illetve a hozzá tartozó csövezést is. A gáz bekötését, illetve az üzembe helyezést minden esetben az Easykit szakemberei végzik a törvényi és jótállási feltételeknek megfelelően.

Mekkora megtakarítást érhetek el szereld magad rendszerrel?

Akár 50% is lehet a munkadíj költsége, amit segítségünkkel megspórolhatsz. A megtakarítás mértéke függ a rendszer típusától és a háztól, illetve lakástól is, amibe beépítésre kerül a gépészeti rendszer.

Milyen előnyökkel jár a szellőztetőrendszer?

A szellőztetőrendszer biztosítja, hogy folyamatosan szűrt, friss levegő legyen lakásodban, egészséges klímát biztosít, elkerülve a magas páratartalom és elégtelen oxigén tartalom okozta egészségügyi problémákat és a penészedést is.

Milyen előnyökkel jár a szellőztetőrendszer?

A szellőztetőrendszer biztosítja, hogy folyamatosan szűrt, friss levegő legyen lakásodban, egészséges klímát biztosít, elkerülve a magas páratartalom és elégtelen oxigéntartalom okozta egészségügyi problémákat és a penészedést is.

Tanácsot is adtok?

Szívesen segítünk, természetesen! Keress minket bátran, és segítünk megtalálni a megfelelő épületgépészeti rendszert az igényeidnek megfelelően! Sok tapasztalatunk van költséghatékony, alacsony energiás felújításban és új ház építésében is.

Pin It on Pinterest