+36702965820 info@easykit.hu

Cégvezetés

Máté
Társalapító

Rangics Máté vagyok, okleveles gépészmérnök. Mélyreható ismereteket a modern épületgépészeti rendszerekben akkor szereztem, amikor saját házat szerettünk volna építeni a családommal, ám szembesülnünk kellett azzal, hogy néhány szakember van csak Magyarországon, akik felelősséggel és az elérhető legmagasabb színvonalon tudnak gépészeti rendszereket tervezni és telepíteni egy modern, alacsony energiás, netán minősített passzívházba.

A házunk tervezése során több, mint 1000 órát töltöttem épületgépészeti tanulmányokkal és többször ellátogattam Belgiumba és Németországba, ahol a gyakorlati ismereteket tudtam elsajátítani. Ezt a tudást szeretném minél több magyar ember számára elérhetővé tenni, jobb életkörülményeket és értékálló ingatlanokat biztosítani.

Feri
Társalapító

Hajnal Ferenc vagyok, gépészmérnök. Mielőtt Mátéval megalapítottuk volna cégünket, mindketten fejlesztőmérnökként, majd azt követően termékmenedzserként dolgoztunk.
Az EasyKit-nél feladataim közül a legfontosabb az ügyfél kapcsolattartás és a cég marketing tevékenységének koordinálása. Innovatív épületgépészeti rendszerek működése és az új, irányt mutató rendszerek integrálása az, ami a leginkább motivál és foglalkozom.

A gyakorlati és elméleti tudásunkat alapvetően külföldi partnereink segítségével fejlesztjük, hogy mindig az adott műszaki fejlettség legmagasabb szintjén tudjuk az ügyfeleinknek a számukra a legkedvezőbb megoldást nyújtani.

Pin It on Pinterest