+36 70 296 5820 info@easykit.hu

Easykit Rendszerek


Személyre szabott rendszerek
Minden építés vagy felújítás tartalmaz hasonló elemeket mégis a személyiségünk az, ami egyedivé varázsolja. Mi segítünk neked a terveid megvalósításában.

Részletesen kidolgozott tervek
A rendszereket részletesen kidolgozott szerelési utasításokkal együtt kapod meg, így garantálva azt, hogy praktikus a szerelési munka.

Előkeszített csomagok
A rendszereket alkotó alkatrészek könnyen és gyorsan szerelhetők. Az alkatrészek kiválasztásánál a minőség és az ár mellett fontos tényező az egyszerű szerelhetőség és az, hogy segítsünk a szerelési munka elvégzésben.

Előszerelt Gépészeti Rendszerek!

A legjobb ár-érték arányú választás!

“Nem hittem el, de belevágtam és működik.
Az EasyKit-től vásárolt szellőztető rendszerünk telepítése óta nincs penész a lakásban, sokkal jobban alszunk a friss levegő utánpótlásnak köszönhetően. A padlófűtés és melegvíz rendszer rendkívüli kényelmet adott számunkra, nincs több aggodalom és melegvízre várakozás. Az elektromos rendszer nagy rugalmasságot és sokféle kombinációt tett lehetővé. Az EasyKit segítségével sokat spóroltunk, és sokkal magasabb lett az életminőségünk.”

Berndt Jolán Székesfehérvár

MIÉRT CSINÁLD VELÜNK?

Minőség

Amikor magadnak választasz valamit, a legjobb minőségre törekszel. Teljes megoldásokat kínálunk a rendszer tökéletes, egyszerű beépítéséhez és hosszútávú, problémamentes üzemeltetéshez.

Nincs rejtett költség

Veled együtt megtaláljuk a megfelelő és legjobb rendszert, ami verhetetlen ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik. Nincsenek többé rejtett költségek!

Teljesítmény

Olyan egyedi megoldásokat kínálunk, amik egyszerűsítik a rendszer telepítését. A legjobb, legmodernebb és a legmagasabb minőségű rendszert választhatod.

Pin It on Pinterest