+36702965820 info@easykit.hu

Szereld Magad Otthonod Gépészeti Rendszereit!
Takaríts Meg Több Százezer Forintot!

“Nem hittem el, de belevágtam és működik.”

Az EasyKit segítségével sokat spóroltunk, és sokkal magasabb lett az életminőségünk.

Berndt Jolán – Székesfehérvár

Minőség

Amikor magadnak csinálsz valamit, a legjobb minőségre törekszel, így biztosított, hogy a rendszer megfelelő minőségben készül el.

Költség

Veled együtt megtaláljuk a megfelelő és legjobb rendszert, ami verhetetlen ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik. Megspórolod az egész munkadíjat!

Teljesítmény

A legjobb, legmodernebb rendszert tudod használni. Mivel nem kell fizetned a kivitelezésért, így magasabb minőségű rendszert választhatsz.

Garancia

Ha magadnak szereled, bízhatsz benne, hogy minden rendben lesz: mi megtanítunk a kivitelezésre, elvégezzük a kritikus fázisokat, és jótállást vállalunk.

Hogy működik?

Az Easykit szereld magad rendszerei között megtalálod a házépítéshez, lakásfelújításhoz szükséges összes rendszert egy helyen. Magas minőségű, kiváló készülékek és alkatrészek.

Igény-felmérés

Részletesen felmérjük az igényeidet, ami alapján javaslatot teszünk, milyen rendszert tartunk a legjobbnak.

Árajánlat

A kiválasztott rendszer alapján az egész csomagra árajánlatot adunk: a csomag mindent tartalmaz, amire a kivitelezés során szükséged lesz.

Tervezés

Az árajánlat elfogadása esetén elkészítjük a rendszer pontos terveit és szerelési útmutatóját, ami alapján a kivitelezést el tudod végezni.

Kiszállítás

A rendszert minden alkatrészével házhozszállítjuk.

Oktatás

A szerelés helyszínén segítünk elkezdeni a kivitelezést, hogy  meggyőződjünk róla, minden rendben fog menni.

Kivitelezés

A kivitelezést az oktatás, szerelési útmutatók és a szakmai támogatásunk mellett magad végzed.

Üzembe helyezés

Az ajánlatot mindig általunk üzembe helyezett rendszerekre adjuk. Az általunk üzembe helyezett rendszerekre a jótállást és a felelősséget is mi vállaljuk.

Karbantartás

Igény vagy szükség esetén a rendszerek karbantartását biztosítjuk a helyszínen, és alkatrészellátás formájában is.

Szereld Magad Rendszereink

Fűtésrendszer

Hőszivattyú

Szellőztetés

Hővisszanyerős szellőztetőrendszer

Villany

Hagyományos – Központi – Okos

Szaniter

Vízvezeték

EASYKIT – ÉPÍTS OKOSAN!

ÉV TAPASZTALAT

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

SZAKÉRTŐ

EGYETLEN KATTINTÁSRA VAGY ÁLMAID OTTHONÁTÓL

GYIK

Szereld magad épületgépészet!

Segítünk, hogy a legjobb fűtést, szellőztetőrendszert, elektromos hálózatot és vízvezetékrendszert tudd saját magadnak létrehozni.

Telepíthetem magamnak a fűtésrendszeremet?

Telepítheted lakásba, illetve családi házába a fűtésrendszer elemeit: padlófűtés, radiátorok, illetve a hozzá tartozó csövezést is. A gáz bekötését, illetve az üzembe helyezést minden esetben az Easykit szakemberei végzik a törvényi és jótállási feltételeknek megfelelően.

Mekkora megtakarítást érhetek el szereld magad rendszerrel?

Akár 50% is lehet a munkadíj költsége, amit segítségünkkel megspórolhatsz. A megtakarítás mértéke függ a rendszer típusától és a háztól, illetve lakástól is, amibe beépítésre kerül a gépészeti rendszer.

Milyen előnyökkel jár a szellőztetőrendszer?

A szellőztetőrendszer biztosítja, hogy folyamatosan szűrt, friss levegő legyen lakásodban, egészséges klímát biztosít, elkerülve a magas páratartalom és elégtelen oxigén tartalom okozta egészségügyi problémákat és a penészedést is.

Tanácsot is adtok?

Szívesen segítünk, természetesen! Keress minket bátran, és segítünk megtalálni a megfelelő épületgépészeti rendszert az igényeidnek megfelelően! Sok tapasztalatunk van költséghatékony, alacsony energiás felújításban, és új ház építésében is.

Szereld Magad Csomagajánlataink

Hőszivattyú

Szellőztetés

Rangics Máté
Társalapító

KEZEDBEN AZ OTTHONOD!

Az EasyKit – Építs okosan, szereld magad cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy ha a legmagasabb minőséget és a leghatékonyabb rendszereket keresed, nálunk szakmai támogatást és beszerzési lehetőséget is találj, majd a segítségünkkel magadnak el tudd végezni a rendszer kivitelezését.

Easykit Magyarország Kft.

info@easykit.hu  | +36 70 296 58 20

Hajnal Ferenc
Társalapító

Pin It on Pinterest