+36702965820 info@easykit.hu

Társadalmi felelősségvállalás

Az adás kultúrája

Minden tevékenység, amit az EasyKitben végzünk, arra irányul, hogy saját magad szereld a műszaki rendszereidet: ezért megosztjuk veled a tudásunkat és képességeinket minden lehetséges formában.

Hiszünk benned!

Örülünk, amikor olyan embereket látunk, mint Te, akik a saját határaikat feszegetik!
Ilyenkor érezzük úgy igazán, van értelme annak, amit csinálunk.
Próbálunk a számokon túl nézni: olyan embereket támogatunk, akik jelenléte pozitív és az emberiséget előre mozdítja. Délen is.
Sok más mellett támogatunk egy Ruandai stevia farmot. A segítségünkkel a helyiek saját maguk építettek fel egy stevia ültetvényt. A megtermelt profitot visszaforgatják, ezzel folyamatosan újabb
munkahelyeket teremtenek.

A pénzügyi segítségen túl fiataloknak képzéseket tartunk, hogy tudnak vállalkozóvá válni, valami új és értékteremtő, független tevékenység által.

Közösségi Gazdaság

Az EasyKit cégcsoport tagja a Közösségi Gazdaság nemzetközi kezdeményezésnek.

Az “Economy of Communion” egy olyan gazadasági modellt valósít meg, ami a birtoklás kultúrája helyet a megosztásra és az “Adás kultúrájára” épül: az üzleti folyamataink során minden érintettet érdekét azonosan fontosnak tartunk és ennek megfelelően kezelünk. Hiszünk benne, hogy ez a hosszútávú együttműködés egy valódi megoldás a szegénységre és a gazdasági problémákra.

Pin It on Pinterest