+36 70 296 5820 info@easykit.hu

Építs Okosan – elektromos rendszer

Az EasyKit központi vezérléssel ellátott villanyszerelési rendszerek költséghatékony megoldást jelentenek a hagyományos és az okosotthon közötti átmenetre. Az EasyKit központi vezérlő ötvözi a hagyományos villamos elosztószekrény funkcióit és modern, intelligens rendszerek előnyeit: a házon belül a világítás vezérlése bárhonnan történhet, így kevesebb kábelre van szükség, a kapcsolók pedig mindenhol ugyan olyanok lehetnek.

HOME CONTROL

HATÉKONYSÁG OKOSAN

Az EasyKit által forgalmazott villanyrendszer egy központi vezérléssel – Home Control –  ellátott villanyszerelési rendszere költséghatékony megoldás a hagyományos és az okosotthon közötti átmenetre.

MOBILESZKÖZÖN MINDEN FUNKCIÓ

A  vezérlő konfigurálása és távoli vezérlése belső hálózatról elérhető webfelületen történik. Itt adhatóak meg az installáció paraméterei, milyen bemenetekre milyen kimeneti akciót szeretnénk végrehajtani. Egy vezérlő blokkhoz több be- vagy kimenet is rendelhető, így az otthonunk minden felmerülő igénye rugalmasan kielégíthető vele.

INTERNETTEL VAGY ANÉLKÜL

A teljes vezérlés egy eszközön fut, az esetlegesen bekövetkező internet kapcsolat megszakadása, vagy hálózati kapcsolat elvesztése nem jár alapvető funkció vesztéssel, csak a távoli vezérelhetőség lehetősége eshet ki.

KOMPAKT RENDSZER

Más rendszerekkel ellentétben itt nincs szükség kiegészítő modulokra, az eszköz teljes értékűen használható önmagában. Adott installációban több eszközre szükség lehet a ki- vagy bemenetek bővítése miatt. A vezérlők egymással együttműködnek, a vezérlési logikák fel tudják használni a szomszédos vezérlő ki- vagy bemeneteit is.

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ FUNKCIÓK

Home Control eszköz folyamatosan bővülő funkciót külön plusz modulok fizikai telepítése nélkül élérhetőek a szoftver frissítésével.

VILÁGÍTÁS ÉS DIMMER

Tudod, mikor lesz teljes az otthonérzet? Amikor a lámpák, szpotok és ledek a kedvedhez és a napszakhoz passzoló fényerővel töltik meg a nappalit, a konyhát vagy a hálószobát.

RGBW

A világítással nemcsak fényt viszel a lakásodba, hanem az alaphangulatát, stílusát is megadod. Ezt a hatást fokozhatod a színes ledszalagokkal – amelyeket szintén beállíthatsz a rendszerrel.

GARÁZSKAPU

Elmentél otthonról és lehet, hogy nyitva maradt az ablak? Nem vagy benne biztos, hogy bezártad az ajtót? Ellenőrizd a telefonodon – és csukd be vagy nyisd ki az ajtót, ablakokat egy gombnyomással.

ÁRNYÉKOLÁS

A redőnyök vezérlése nyugalmat ad, mert bárhonnan be tudsz sötétíteni, hogy ne melegedjen fel a lakás, egy hirtelen jött viharban pedig gondoskodhatsz az ablakaid védelméről.

 Home Control vezérlőegység

  • LAN Connection (IPv4/IPv6)
  • WiFi Connection
  • Bluetooth Connection (Bluetooth V4.2; Bluetooth Low Energy)*
  • 14 Digitális kimenet (14x6A 250V osφ=1, cserélhető, egyesével leválasztott relék)
  • 14 Digitális bemenet (12 – 24V, optikailag leválasztott bemenet)
  • RS-485 fizikai réteg, Modbus, DMX és más RS-485 alapú protokollok
  • 1-Wire Interface
  • DIN sinre szerelhető, 6 modulnyi hely
  • Méret: 106 x 88 x 59 mm

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Küldj nekünk üzenetet ha bármivel kapcsolatosan kérdésed merülne fel és mi szívesen válaszolunk, általában 1 munkanapon belül.

12 + 5 =

Pin It on Pinterest