+36702965820 info@easykit.hu

Mit csinálunk?

Segítünk, hogy a legjobb fűtés, szellőztetőrendszer, elektromos hálózat és vízvezeték rendszert tudd saját magadnak létrehozni.

Az EasyKit – Építs okosan, szereld magad cégünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy ha a legmagasabb minőséget és a leghatékonyabb rendszereket keresed, nálunk szakmai támogatást és beszerzési lehetőséget is találj, hogy magadnak el tudd végezni a rendszer kivitelezését.

Blogunkon folyamatosan szakmai cikkekkel segítjük vásárlóinkat a legmegfelelőbb szellőztető rendszer, villanyszerelési megoldások, fűtésrendszer, szaniter hálózat elemeinek és rendszer szintű kiválasztásához is. Célunk, hogy kizárólag olyan termékeket forgalmazzunk, amiket mi magunk is szívesen használunk vagy használnánk, és magunk szereltük össze és biztosak vagyunk benne, hogy Te is el tudod végezni a feladatot!

Fontosnak tartjuk a magyar családok számára olyan megoldások biztosítását, amik a jelenlegi a technológia csúcsát képviselik, áruk azonban a megfizethető kategóriába tartozik és szereld magad kivitelezéssel még nagyobb megtakarítás érhető el.

Hogy működik?

Igény felmérés

Részletesen felmérük az igényeidet, ami alapján javaslatot teszünk, milyen rendszert tartunk a legjobbnak.

Árajánlat

A kiválasztott rendszer alapján az egész csomagra árajánlatot adunk: a csomag mindent tartalmaz, amimre a kivitelezés során szükséged lesz.

Rendszer és szerelési terv

Az árajánlat elfogadása esetén elkészítjük a rendszer pontos terveit és szerelési útmutatóját, ami alapján a kivitelezést el tudod végezni.

Kiszállítás

A rendszert minden alkatrészével házhozszállítjuk.

Oktatás

A szerelés helyszínén segítünk elkezdeni a kivitelezést, hogy meggyőződjünk róla, minden rendben fog menni.

Kivitelezés

A kivitelezést az okatatás, szerelési útmutatók és a szakmai támogatásunk mellett magandak végzed.

Üzembe helyezés

Az ajánlatot mindig általunk üzembe helyezett rendszerekre adjuk. Az általunk üzembe helyezett rendszerekre a jótállást és a felelősséget is mi vállaljuk.

Karbantartás

Igény vagy szükség esetén a rendszerek karbantartásában biztosítjuk helyszínen és alkatrészellátás formájában is.

Miért szereljem magamnak?

Az otthonod a saját kezedben!

Velünk meg tudod csinálni! Bízz bennünk, mert mi is bízunk benned!

Minőség

Amikor magadnak csinálsz valamit, a legjobb minőségre törekszel, így biztosított, hogy a rendszer megfelelő minőségben készül el.

Kivitelező

A saját és ügyfeleink tapasztalata szerint is szinte lehetetlen megbízható, időre és az adott költség kereten belül elkészülő szakembert találni.

Garancia

Ha magadnak szereled, bízhatsz benne, hogy minden rendben lesz: mi megtanítunk a kivitelezésre és elvégezzük a kritikus fázisokat, jótállást vállalunk.

Teljesítmény

A legjobb, legmodernebb rendszert tudod használni. Mivel nem kell fizetned a kivitelezésért, így magasabb minőségű rendszert választhatsz.

Ár

Veled együtt megtaláljuk a megfelelő rendszert, ami verhetetlen ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik.

Közösség

Egy olyan közösség tagja leszel, akik szívesen segítenek egymásnak, megosztják tapasztalataikat és így a legjobb életminőséget érik el!

Pin It on Pinterest