+36 70 365 2400 info@easykit.hu

Szereld magad!

Szekrény, dohányzóasztal, vagy akár az egész konyha: ezeket sok esetben magadnak szereled össze, igaz? Még akkor is, ha nem vagy asztalos és bútorgyártó sem! Miért ne szereld magad a házad villamos rendszerét? Esetleg a fűtést, a vízvezetéket vagy a szellőztetőrendszert? Elérkezett az idő, amikor az egyszerűen szerelhető, otthoni eszközökkel kivitelezhető épületgépészeti rendszerek is készen állnak!

A racionális választás

„Egy szekrény azért mégis más, mint egy kazán!”, már hallom is magamban, ahogy mondod! Igazad van! Ha hibázol egy szekrény összeszerelése közben, nem történhet túl nagy baj, egy kazán vagy elektromos rendszer összeszerelése esetén más a helyzet. Ennek ellenére azt javasoljuk, ne keseredj el: a segítség rendelkezésre áll, hogy a kockázat csökkenjen, miközben sokat spórolhatsz és tanulhatsz is! Egy esélyt mindenképp érdemes adni a szereld magad épületgépészeti rendszereknek! Létezik már sok más rendszer is DIY, azaz „Szereld magad!” csomag formájában, miért ne lenne szellőztető rendszer, fűtés, villanyszerelés vagy vízvezeték rendszer is elérhető?

A DIY, szereld magad mozgalom követői azt vallják, hogy bármit meg tudnak tanulni, és utána el tudják végezni az adott feladatot. Motiváló hatással van már maga az elképzelés is, hiszen az van benne, hogy az ember hordozza azt a képességet, hogy megtanuljon valami újat, és abból kreatívan létrehozzon használható vagy szép tárgyakat, eszközöket, akár zenét is vagy intellektuális anyagot. A szereld magad mozgalom követőinek egyre inkább alapelve, hogy nem szükséges szakembert hívni az adott munka vagy javítás elvégzéséhez, azt önmagunk is meg tudjuk csinálni.

Tapasztalatok

Nyugat-Európában és az Amerikai Egyesült Államokban nagy hagyománya van a szereld magad mozgalmaknak, szinte bármire lehet találni oktató anyagot vagy leírást.

Sokan így készítik el maguknak a bútoraikat, ez talán a legelterjedtebb, de a kertépítésben vagy más hobbik esetén is (pl. gokart, virág kaspó, asztalos munkák…) rengeteg oldal található az interneten.

Magyarországon is létezik már több csapat is, akik kifejezetten szereld magad rendszerekkel foglalkoznak bizonyos területen: létezik szereld magad autószerelő műhely, ahová elviheted az autódat szerelni, van már bicikliszerelő műhely, régi vagy kidobásra ítélt tárgyak újrahasznosítása csináld magad stílusban, de találkoztunk szereld magad öntözőrendszerekkel is. Rengeteg egyszerűbb dologban is lehet DIY, csináld magad megoldásokkal találkozni, pl. kötés, gyerekjátékok vagy kerti bútorok.

Mit jelent a szereld magad épületgépészet?

Olyan fűtés, szellőztető, villany és vízvezeték rendszereket, amelyeket otthoni eszközökkel, és egy oktatáson elsajátított tudás segítségével jó minőségben össze lehet szerelni.

A szemlélet az, hogy csak olyan alkatrészek legyenek a rendszerben, amelyeket egyszerű szerelni nem igényelnek speciális szerszámot és nagy gyakorlatot sem, így egész biztos, hogy bárki össze tudja szerelni.

Hogy működik a folyamat?

Az egész folyamat során támogatást kapsz: a rendszer kiválasztásában, a kivitelezés elkezdésében, ha szükséges közben is, majd a munka végeztével az ellenőrzésben és a karbantartásban is.

Rendszer és szerelési terv

Az árajánlat elfogadása esetén elkészítjük a rendszer pontos terveit és szerelési útmutatóját, ami alapján a kivitelezést el tudod végezni.

Kiszállítás

A rendszert minden alkatrészével házhoz szállítjuk.

Oktatás

A szerelés helyszínén segítünk elkezdeni a kivitelezést, hogy meggyőződjünk róla, minden rendben fog menni.

Kivitelezés

A kivitelezést az oktatás, szerelési útmutatók, és a szakmai támogatásunk mellett magadnak végzed.

Üzembe helyezés

Az ajánlatot mindig általunk üzembe helyezett rendszerekre adjuk. Az általunk üzembe helyezett rendszerekre a jótállást és a felelősséget is mi vállaljuk.

Karbantartás

Igény vagy szükség esetén a rendszerek karbantartás biztosítjuk a helyszínen és alkatrészellátás formájában is.

Miért szereld magad?

Az otthonod a saját kezedben!

Velünk meg tudod csinálni! Bízz bennünk, mert mi is bízunk benned!

Minőség

Amikor magadnak csinálsz valamit, a legjobb minőségre törekszel, így biztosított, hogy a rendszer megfelelő minőségben készül el.

Kivitelező

A saját és ügyfeleink tapasztalata szerint is szinte lehetetlen megbízható, időre és az adott költség kereten belül elkészülő szakembert találni.

Garancia

Ha magadnak szereled, bízhatsz benne, hogy minden rendben lesz: mi megtanítunk a kivitelezésre, és elvégezzük a kritikus fázisokat, jótállást vállalunk.

Teljesítmény

A legjobb, legmodernebb rendszert tudod használni. Mivel nem kell fizetned a kivitelezésért, így magasabb minőségű rendszert választhatsz.

Ár

Veled együtt megtaláljuk a megfelelő rendszert, ami verhetetlen ár-teljesítmény aránnyal rendelkezik.

Közösség

Egy olyan közösség tagja leszel, akik szívesen segítenek egymásnak, megosztják tapasztalataikat, és így a legjobb életminőséget érik el!

Pin It on Pinterest