+36 70 365 2400 info@easykit.hu

Előszerelt Gépészeti Rendszerek!

A legjobb ár-érték arányú választás!

“Nem hittem el, de belevágtam és működik.”
“Az EasyKit-től vásárolt szellőztető rendszerünk telepítése óta nincs penész a lakásban, sokkal jobban alszunk a friss levegő utánpótlásnak köszönhetően. Az EasyKit segítségével sokat spóroltunk, és sokkal magasabb lett az életminőségünk.”

Berndt Jolán – Székesfehérvár

Minőség

Folyamatosan naprakészen tartjuk szolgáltatásainkat, hogy a maximális komfort érdekében a legjobbat tudjuk ajánlani. Csomagjaink teljes megoldásokat kínálnak és komolyan végiggondolt, előre megtervezett, kiváló minőségű szerelvényekből állnak. Csomagjaink minden alkatrészt tartalmaznak, ami a teljes rendszer beépítéséhez szükséges.

Hatékonyság

Költség- és energia hatékony eszközökkel foglalkozunk, így bármelyik megoldásunk mellett döntesz, biztosan megéri!
Pontosan megtervezünk a rendszert a házad szükségleteihez, mindent kiszámolva. Alaposan átlátható, világos tervezést kapsz az igényeidhez és az elérhető legmagasabb komfortra optimalizálva. Az épület energiaigénye és használata alapján javaslatot teszünk a rendszerre.

Biztonságos

A gondtalan működés érdekében minden olyan kiegészítő szerelvényeket tartalmaz a rendszer, ami szükséges a hosszútávú, biztonságos üzemeltetéshez. A rendelkezésre álló legmagasabb technológiájú alkatrészeket használjuk. Minden házra egyedi rendszert fejlesztünk az ideális, megbízható és gyors telepítés érdekében.

Kivitelezés

Olyan egyedi megoldásokat kínálunk, amik egyszerűsítik a rendszer telepítését. Előre összeszereljük a csomagot és világos szerelési útmutatót adunk, hogy praktikus legyen a komponensek csatlakozás. Akkor telepíted a rendszert, amikor neked a legalkalmasabb. Ha van megbízott kiviteleződ segíteni tudjuk abban, hogy a legmodernebb megoldásokat alkalmazza. Így, csúcskategóriás rendszerrel bővül az otthonod.

Hogy működik?

Az Easykit rendszerei között megtalálod a házépítéshez, lakásfelújításhoz szükséges összes rendszert egy helyen. Magas minőségű, kiváló készülékek és alkatrészek.

Igény-felmérés

Részletesen felmérjük az igényeidet, ami alapján javaslatot teszünk, milyen rendszert tartunk a legjobbnak.

Árajánlat

A kiválasztott rendszer alapján az egész csomagra árajánlatot adunk:  minden tartalmaz, amire a kivitelezés során szükséged lesz.  Nincs rejtett költség!

Tervezés

Az árajánlat elfogadása esetén elkészítjük a rendszer pontos terveit és szerelési útmutatóját, ami alapján a kivitelezés gyorsan elvégezhető.

Kiszállítás

Komplett csomagjaink házhozszállítjuk, minden alkatrész tartalmaz, ami a teljes rendszer beépítéséhez szükséges.

Oktatás

A bemutatótermünkben oktatással segítünk rendszerünk megismerésében, hogy a kivitelezéskor minden rendben menjen.

Kivitelezés

Lebonyolítjuk a kivitelezést. Oktatás, szerelési útmutatók és a szakmai támogatásunk mellett, praktikus és gyors lehet a szerelés.

Üzembe helyezés

A rendszer üzembe helyezést mindig mi végzünk. Beüzemeléskor mindent ellenőrizünk a rendszer megbízható működéséért. Csak az általunk üzembe helyezett rendszerekre a jótállást és a felelősséget vállaljuk.

Karbantartás

Igény vagy szükség esetén a rendszerek karbantartását biztosítjuk a helyszínen, és alkatrészellátás formájában is.

Rendszereink

Fűtésrendszer

Hőszivattyú

Szellőztetés

Hővisszanyerős szellőztetőrendszer

Villany

Home Control

Szaniter

Vízvezeték – Vízlágyító

EASYKIT – ÉPÍTS OKOSAN!

ÉV TAPASZTALAT

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

SZAKÉRTŐ

EGYETLEN KATTINTÁSRA VAGY ÁLMAID OTTHONÁTÓL

GYIK

Könnyen szerelhető épületgépészet!

Segítünk, hogy a legjobb fűtést, szellőztetőrendszert, elektromos hálózatot és vízvezetékrendszert alkalmazzad otthonodba.

Telepíthetem magamnak a fűtésrendszeremet?

Telepítheted lakásba, illetve családi házába a fűtésrendszer elemeit: padlófűtés hálózat, illetve a hozzá tartozó csövezést. Az üzembe helyezést minden esetben az Easykit szakemberei végzik a törvényi és jótállási feltételeknek megfelelően.

Szakemberre bíznád a szerelést?

A rendszerünk ehhez is ideális. Az általad megbízott kivitelezőt segíteni tudjuk abban, hogy a legújabb és legjobb megoldásokat alkalmazza. Ha a szerelő csapat követi az utasításainkat, csúcskategóriás rendszerrel bővül az otthonod.

Milyen előnyökkel jár a szellőztetőrendszer?

A szellőztetőrendszer biztosítja, hogy folyamatosan szűrt, friss levegő legyen lakásodban, egészséges klímát biztosít, elkerülve a magas páratartalom és elégtelen oxigén tartalom okozta egészségügyi problémákat és a penészedést is.

Tanácsot is adtok?

Szívesen segítünk, természetesen! Keress minket bátran, és segítünk megtalálni a megfelelő épületgépészeti rendszert az igényeidnek megfelelően! Sok tapasztalatunk van költséghatékony, alacsony energiás felújításban, és új ház építésében is.

 Csomagajánlataink

Hőszivattyú

Szellőztetés

Pin It on Pinterest