+36 70 365 2400 info@easykit.hu

Easykit Támogatás

 

Szakértőink támogatása
Az Easykit szakemberei minden támogatást biztosítanak neked a szerelés minden fázisában. Ez lehet személyes konzultáció, szerelési útmutatók vagy oktatás.

Folyamatos jelenlét
Pontosan tudjuk, hogy egy építkezés, felújítás egy folyamat, amiben fontos, hogy mindig a megkapd a szükséges segítséget és támogatást. Szakmai csapatunk ez is biztosítja neked.

Rugalmasság
Egy rendszer tervezése és utána annak telepítése során mindig felmerülnek egyedi a megszokottól eltérő igények. Mi ezeknek a megvalósításában is segítünk neked.

Easykit Szolgáltatások

Egyedi igény felmérés
Számunkra a legfontosabb az, hogy Te mindig elégedet legyél, ehhez viszont fontos ismerünk azt, hogy pontosan mire van szükséged. Az otthonodnak a Te kényelmedet kell szolgálnia és mi segítünk ebben.

Oktatások, képzések
Minden rendszerünk mellé részletes oktatást adunk, hogy szerelés nem okozzon problémát számodra. Részletes szerelési utasításokat és képzési anyagokat is biztosítunk számodra.

Üzembehelyezés, szervíz szolgáltatás
A rendszerek első üzembehelyezést és beállítást mi végezzük és a garanciát is adjuk. Az üzemeltetés során szükséges rendszeres szervízben illetve az esetleges meghibásodások esetén is segítünk neked.

EASYKIT – ÉPÍTS OKOSAN!

ÉV TAPASZTALAT

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

SZAKÉRTŐ

EGYETLEN KATTINTÁSRA VAGY ÁLMAID OTTHONÁTÓL

Minőség

Folyamatosan naprakészen tartjuk szolgáltatásainkat, hogy a maximális komfort érdekében a legjobbat tudjuk ajánlani. Csomagjaink teljes megoldásokat kínálnak és komolyan végiggondolt, előre megtervezett, kiváló minőségű szerelvényekből állnak. Csomagjaink minden alkatrészt tartalmaznak, ami a teljes rendszer beépítéséhez szükséges.

Hatékonyság

Költség- és energia hatékony eszközökkel foglalkozunk, így bármelyik megoldásunk mellett döntesz, biztosan megéri!
Pontosan megtervezünk a rendszert a házad szükségleteihez, mindent kiszámolva. Alaposan átlátható, világos tervezést kapsz az igényeidhez és az elérhető legmagasabb komfortra optimalizálva. Az épület energiaigénye és használata alapján javaslatot teszünk a rendszerre.

Biztonságos

A gondtalan működés érdekében minden olyan kiegészítő szerelvényeket tartalmaz a rendszer, ami szükséges a hosszútávú, biztonságos üzemeltetéshez. A rendelkezésre álló legmagasabb technológiájú alkatrészeket használjuk. Minden házra egyedi rendszert fejlesztünk az ideális, megbízható és gyors telepítés érdekében.

Kivitelezés

Olyan egyedi megoldásokat kínálunk, amik egyszerűsítik a rendszer telepítését. Előre összeszereljük a csomagot és világos szerelési útmutatót adunk, hogy praktikus legyen a komponensek csatlakozás. Akkor telepíted a rendszert, amikor neked a legalkalmasabb. Ha van megbízott kiviteleződ segíteni tudjuk abban, hogy a legmodernebb megoldásokat alkalmazza. Így, csúcskategóriás rendszerrel bővül az otthonod.

Pin It on Pinterest